Chiar dacă au fost reținuți doi suspecți în acest caz, aceștia refuză să vorbească. Cei doi au ajuns aseară la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș unde procurorii au incercat să îi audieze. Cei doi au refuzat. Apoi, au fost duși la Secția de Medicină Legală din cadrul Spitalului Județean Baia Mare pentru expertiza de specialitate. Tot aici, le-au fost prelevate probe de sânge și urină.

Există suspiciuni că ar fi consumat droguri. Suspecții au refuzat colaborarea cu medicii, dar și recoltarea de probe. Se va decide dacă suspecții vor ajunge la Spitalul de Psihiatrie Sighetu Marmației. Astăzi, la prânz, suspecții au ajuns cu dubele mascaților la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, pentru audieri. Din informațiile noastre reiese faptul că refuză dialogul cu anchetatorii.

Agentul șef Gheorghe Nistor a fost înaintat în grad ca subinspector, post-morten. Înmormântarea va avea loc mâine, 8 ianuarie.

- ACTUALIZARE -

Principalii suspecți în cazul omorului săvârșit în data de 04 ianuarie a.c., a cărei victimă a fost șeful de post din localitatea Vișeu de Jos, au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet