Campionatul de Bine este o competitie pentru atragerea de donatii adresata ONG-urilor din Romania, ce urmareste sa transforme organizatiile in fundraiseri, in vederea atragerii de donatii pentru propunerile de proiecte sau proiectele in curs de implementare.

In prima etapa, Sferturile Campionatului de Bine, organizatiile trebuie sa stranga pentru fiecare proiect inscris: cel putin 300 de lei de la cel putin 5 donatori diferiti.

In cea de-a doua etapa, pentru fiecare proiect calificat in Semifinala Campionatului de Bine, organizatiile trebuie sa atraga donatii in valoare de: cel putin 1.000 de lei de la 20 de donatori diferiti.

In ultima etapa, in Finala Plina de Bine, pentru fiecare proiect calificat organizatiile trebuie atraga o suma cat mai mare de donatii de la cat mai multi donatori diferiti.

Vor fi declarate castigatoare si premiate primele trei proiecte cu cel mai mare scor final. Acesta se calculeaza astfel: Scorul final = suma totala stransa din donatii X numarul total de donatori distincti, pe tot parcursul Campionatului de Bine.

Premiile vor consta in dublarea sumelor atrase de participanti de la donatori in cadrul Campionatului de Bine, pana in limita a 5.000 de euro.

Clubul Ultimate Kickboxing Sighet este o echipă formata din copii nevoiasi/ de la centru de plasament. Prin multă muncă și ambiție, echipa antrenată de Sensei Csizmadia Iosif a obținut rezultate excepționale în decursul anului 2015, dintre care amintim medalia de aur și titlul de Campion Mondial în Spania, două titluri de vicecampioana mondială în cadrul aceleiași competiții și nu mai puțin de cinci medalii de aur la Campionatul Mondial ”Judgement Day” desfășurat la București.

Donațiile se pot face accesând link-ul https://www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/Proiecte/MOROSENII-CAMPIONI

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet