Demersurile întreprinse de poliţiştii de investigaţii criminale băimăreni au dus la identificarea, în scurt timp de la sesizarea unei tâlhării, a două persoane, bănuite de comiterea faptei.

Ieri, în jurul orei 14.00, Poliţia Municipiului Baia Mare a fost sesizată cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa pe aleea din spatele unui imobil situat pe b-dul Republicii, unei băimărence în vârstă de 70 de ani i-a fost smuls lănţişorul de la gât. Valoarea prejudiciului reclamat este de aproximativ 1000 de lei.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au demarat activităţile de cercetare şi investigare şi în urma verificărilor efectuate au identificat doi tineri, în vârstă de 13 şi 17 ani din Baia Mare, bănuiţi de comiterea faptei. Şi în acest caz semnalmentele şi informaţiile oferite de victimă cu privire la autori au contribuit semnificativ la identificarea acestora.

În baza probatoriului administrat, tânărul în vârstă de 17 ani a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore şi urmează a fi prezentat Judecătoriei Baia Mare cu propunere de arestare preventivă.

În cauză se continuă cercetările pentru recuperarea prejudiciului şi documentarea întregii activităţi infracţionale a tinerilor.

Citește și

loading...