Sâmbătă, 11 martie, o femeie a sesizat poliţia prin SNUAU 112 că a fost tâlhărită. Victima a declarat că în timp ce se deplasa pe bulevardul Republicii din municipiul Baia Mare, o persoană necunoscută i-a sustras prin violenţă geanta pe care o avea în mână. În geantă femeia avea o tabletă, un telefon mobil precum şi alte bunuri ale căror valoare a fost estimată la suma de 1300 de lei.

Activităţile de cercetare şi documentare efectuate de poliţişti au dus la identificarea unui tânăr de 27 de ani, domiciliat în Baia Mare, bănuit de comiterea tâlhăriei. Acesta a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore şi urmează a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Şi poliţiştii din Vişeu de Sus au identificat doi tineri, ambii de 17 ani, din Moisei, bănuiţi de comiterea infracţiunii de tâlhărie. Din cercetările efectuate poliţiştii au stabilit că luni, 13 martie, aceştia ar fi sustras prin violenţă telefonul mobil şi portofelul unei femei care se deplasa în locul numit Podul Săliştei, de pe raza comunei Moisei.

În ambele cazuri poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bănuiţilor.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și