Un tânăr a fost reţinut pentru 24 de ore şi alte două persoane sunt cercetate pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Ieri dimineaţă, un tânăr de 22 ani din Cavnic a sesizat poliţia cu privire la comiterea unei tâlhării. El a declarat că în jurul orei 04:00, în timp ce se afla pe strada Maramureşului din Cavnic, a fost deposedat, prin violenţă, de suma de 350 lei și un telefon mobil.
În urma investigațiilor și cercetărilor efectuate, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Maramureş au identificat un minor de 14 ani din Cavnic şi un tânăr de 22 de ani din Petrova, bănuiţi de comiterea faptei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit părţii vătămate.
Tânărul din Petrova a fost reținut pentru 24 ore, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Şi poliţiştii din Ulmeni au soluţionat în scurt timp de la sesizare o tâlhărie comisă duminică seara. Victima, o femeie de 75 de ani din Tohat, a declarat că în jurul orei 20.45, în timp ce se afla în locuinţă, un bărbat necunoscut a profitat de faptul că uşa de acces a fost lăsată neasigurată, a intrat în casă şi i-a cerut bani, ameninţând-o. Acesta a plecat după ce femeia i-a dat 5 lei. La scurt timp, bărbatul bănuit de comiterea faptei, în vârstă de 40 de ani, din Sălsig, a fost prins de poliţişti, pe D.J.108 A, pe raza localităţii Ulmeni.

În ambele cazuri poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet