În fapt, un tânăr de 21 de ani, din municipiul Baia Mare, a fost surprins ca urmare a pătrunderii fără drept în instituţie. Jandarmii aflaţi în serviciul de pază şi protecţie instituţională au procedat la identificarea persoanei şi a scopului prezenţei în interiorul Judecătoriei Sighetu Marmaţiei.

La solicitarea forţelor de ordine de a părăsi incinta, persoana a refuzat, adoptând o atitudine şi un comportament de sfidare faţă de jandarmi, totodată adresând expresii şi cuvinte jignitoare.

Aflat în imposibilitatea motivării prezenţei sale în instituţie şi datorită comportamentului adoptat, tânărul băimărean a fost sancţionat cu amenda contravenţională pentru faptele prevăzute de Legea nr. 61 / 1991, republicată, art.2,pct.13, art.3, lit. e şi art.2,pct.1, art.3, lit. b.

În vederea evitării incidentelor nedorite și a oricăror situații de natură să tulbure liniștea publică, jandarmii recomandă cetățenilor să adopte o atitudine şi un comportament adecvat, să respecte regulile şi normele stabilite pentru buna desfăşurare a activităţilor în cadrul instanţelor.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet