Aseară, în jurul orei 22.00, un bărbat din localitatea Budeşti a sesizat poliţia cu privirea la comiterea unui furt din auto. Acesta a declarat că persoane necunoscute i-au sustras o sumă de bani şi certificatul de naştere din autoturismul lăsat parcat, dar neasigurat, în faţa imobilului în care locuieşte.

La scurt timp de la sesizare, poliţiştii au identificat un tânăr de 26 de ani din aceeaşi localitate, bănuit de comiterea faptei. 850 de lei şi 250 de euro au fost recuperaţi şi restituiţi persoanei vătămate.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Hoţii vor profita de fiecare clipă de neglijenţă în ceea ce priveşte siguranţa autoturismului dumneavoastră. Mai mult interes manifestat în protecţia bunurilor pe care le deţineţi, vă scuteşte de neplăceri.

- Fiţi atenţi la locurile în care vă parcaţi autoturismele şi la asigurarea acestora; în multe cazuri, autoturismele sunt parcate în locuri neamenajate, nepăzite şi neiluminate, ceea ce favorizează activitatea hoţilor;
- Nu lăsaţi la vedere în interiorul maşinii lucruri tentante, ca: genţi, poşete, telefoane mobile, aparatură electronică;
- Nu lăsaţi autoturismele descuiate şi chiar cu cheile în contact;
- Asiguraţi-vă autovehiculele cu un dispozitiv antifurt!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și