Totul s-a întâmplat, noaptea trecută, pe un drum din judeţul Caraş-Severin care ducea către munţii Semenic. Acolo ar fi vrut să ajungă şi tânărul de 27 de ani din Timiş, după ce s-a certat cu soacra şi cu soţia chiar în noaptea dintre ani.

Din nefericire pentru el, drumul a fost distrus de transportatorii de lemne astfel că a rămas împotmolit cu BMW-ul pe drumul plin de noroi, astfel că s-a decis să iasă singur din situaţie, mai ales că nu avea niciun gând să se întoarcă acasă la cele două femei.

Drept urmare, el s-a dezbrăcat de haine pentru a nu se murdări şi a început tentativele de a scoate maşina din noroi, însă fără succes.

Într-un final, tânărul de 27 de ani a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi a cerut ajutorul poliţiştilor şi Ambulanţei.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi l-au găsit pe tânărul dezbrăcat în BMW şi l-au testat cu aparatul etilotest, dar şi cu aparatul Drugtest. Astfel, agenţii au descoperit că tânărul nu era nici beat, nici drogat, ci doar extrem de nervos din cauza soacrei şi soţiei.

Tânărul a fost preluat de un echipaj al Ambulanţei şi transportat la spital, iar astăzi, părinţii lui au venit să recupereze maşina împotmolită. Aceştia au explicat că în ultima vreme certurile dintre fiul lor şi soţie şi soacră se cam ţin lanţ.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și