Conform relatării, incidentul a avut loc miercuri, în centrul municipiului Arad. Victima aştepta la semafor culoarea verde pentru a traversa bulevardul Revoluţiei, iar la un moment dat a simţit că cineva o prinde de braţ şi o împinge în drum, în faţa maşinilor care circulau.

Femeia a povestit că a reuşit să facă un pas în lateral şi să evite să fie lovită de o maşină.

"Unde ne îndreptăm Dumnezeule mare??? Nici nu știi ce îți aduce ziua și momentul. Să aveți mare grijă la"doamna" din poza care nu e în mințile ei!

Stai liniștit la semafor și se trezește o nebuna, care nu ar trebui sa fie pe strada, dar la noi până nu se întâmplă o tragedie nu ia nimeni atitudine, sa te împingă in drum, când mașinile trec cu viteza..

Cineva a avut grija de mine și nu m-am trezit sub roțile vreunei mașini

Bine că nu a fost și copilul cu mine. Ce sa mai zic de spiritul civic?

Așa că ochii în 4, că nu știi de unde vin", a scris tânăra într-o postare pe Facebook.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad s-a autosesizat în acest caz şi a audiat-o pe victimă, iar ulterior a identificat-o pe presupusa agresoare.

"Poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi au identificat persoana implicată, ca fiind o femeie de 39 de ani, fără adăpost, cunoscută cu afecţiuni psihice, urmând a se lua faţă de aceasta măsurile legale pentru îndepărtarea oricărui pericol de natură să perturbe ordinea şi siguranţa publică", a transmis, astăzi, IPJ Arad.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și