Prietenii Adelei au început să scrie pe facebook despre tragedia din familia tinerei de 15 ani din Jucu. ”Astăzi este ziua în care ne-ai părăsit, este ziua în care te-ai dus la cer, unde o să fii un înger! O să-mi fie foarte dor de tine Ade, o să-mi lipsești enorm de mult!”, a scris Larisa Lari, una dintre prietenele tinerei din Jucu.

Adela Drăgan a fost lovit în ajunul Crăciunului, mai exact în data de 24 decembrie, la ora 18.35 pe o trecere de pietoni din Jucu, culmea de către un fost polițist. La volanul mașinii de Maramureș, se afla un comisar șef, care în trecut a fost șeful Serviciului Logistic din cadrul IPJ Maramureș.

Polițiștii clujeni sunt la rândul lor șocați de acest eveniment rutier comis de un inconștient. ”Cum e posibil să circuli cu 200 la oră prin localitate. Este inconștiență gravă de tot care merită închisoare pentru crimă nu pentru ucidere din culpă. În urma acestui accident, victima a fost proiectată la 40 de metri distanță”, a spus un polițist clujean.

Tânăra a fost elevă la Liceul Ștefan Pascu din Cluj Napoca după care s-a transferat la un liceu din Cluj Napoca. Adela Drăgan era legitimată la Secția de Lupte Libere de la CSS Cluj Napoca. Adela era singură la părinți! Dumnezeu să o ierte!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și