Tânărul polițist care a demisionat după doar 20 de zile de la încadrarea la postul din comuna prahoveană Drajna trebuie să plătească despăgubiri MAI. Legea prevede că polițiștii trebuie să rămână cel puțin 7 ani, de la încadrare, în sistem, în caz contrar urmând să plătească despăgubiri.

Suma pe care George Boran o are de achitat după demisie se ridică la 9.000 de lei, scrie Ziarul Incomod.

George Boran, polițistul din Prahova care și-a dat demisia după doar 20 de zile de muncă, a fost vineri la sediul Inspectoratului de Poliție pentru a-și face lichidarea. Tânărul a cerut superiorilor să-i permită să părăsească sistemul fără să mai fie nevoie să respecte termenul de preaviz de 15 zile.

Dezamăgit de condițiile pe care le-a găsit la postul de poliție din comuna prahoveană Drajna, George Boran, absolvent al Școlii de Agenți de Poliție "Septimiu Mureșan" din Cluj, a decis să facă publice umilințele la care a fost supus din momentul în care a fost admis la cursuri și până a ajuns la postul de poliție unde a fost repartizat, conform mediei de absolvire.

George a povestit cum ajuns la post nu avea niciun fel de armament în dotare şi se ruga să nu fie prea recalcitranţi scandalagiii pe care trebuia să îi liniştească, ca să nu ia bătaie de la ei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și