Colegii spun despre el că trăia singur de ani buni, fiind divorţat de soţie, dar avea o situaţie materială bună. Mergea zilnic la sală fiind obsedat de sport dar fuma destul de mult. Aceeaşi colegi mai spun că tânărul obişnuia să-şi administreze suplimente alimentare pentru a-şi creşte masa musculară.

La petrecerea la care a participat la finele săptămânii trecute, tânărul ar fi amestecat energizante, alcool şi probabil şi substanţe interzise care i-au fost fatale. Acesta a căzut secerat în club şi, în ciuda eforturilor depuse de medicii chemaţi să intervină, şansele lui de revenire sunt minime spre zero.

Bărbatul este internat la Secţia ATI a Spitalului Judeţean de Urgenţă „Dr. Constantin Opriş” Baia Mare şi este ţinut în viaţă de aparate. Medicii sint rezervaţi în ceea ce priveşte şansele lui, dar colegii se roagă pentru o minune dată fiind vârsta lui şi condiţia fizică de invidiat. Se ia în calcul chiar aducerea unui parapsiholog care ar fi intervenit şi în cazul lui Gabriel Cotabiţă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și