După ce a fost supus mai multor intervenții chirurgicale, starea sa medicală s-a îmbunătățit rapid și a plecat din spital cu recomandarea de a reveni la controale periodice în Spitalul din Bistrița.

”Tânărul în vârstă de 20 de ani din județul Suceava, care fusese internat la Spitalul Județean de Urgență Bistrița în stare gravă în urma accidentului rutier din localitatea Telciu, a fost externat în cursul zilei de ieri, 18 ianuarie, cu stare generală bună.
Având în vedere traumatismele pe care le-a suferit, dar a căror evoluție a fost favorabilă, pacientul se va prezenta la control medical periodic”, a informat, la solicitarea jurnaliștilor de Bistrița Express purtătorul de cuvânt al SJU, Camelia Strungari.

Reamintim că duminică, 15 ianuarie 2023, pe DN 17 C, la ieșirea din comuna Telciu spre comuna Romuli, în județul Bistrița-Năsăud, a avut loc un accident rutier grav în care și-au pierdut viața trei suceveni: Robert Cehren (21 de ani), Alexandra Străjeriu (20 de ani) și Costică Cehren (40 de ani) – unchiul lui Robert Cehren . În autoturism se mai afla și Daniel Rusu (foto), în vârstă de 21 de ani, din comuna Pojorâta, care a suferit răni grave și se află internat la Spitalul Județean de Urgență Bistrița.

”În urma accidentului rutier petrecut duminică seara (08.01.2023) pe DN 17 C, în localitatea Telciu din județul Bistrița-Năsăud, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Bistrița a fost adus un bărbat în vârstă de 20 de ani din județul Suceava, în stare gravă, cu politraumatism, cu multiple fracturi costale, hemotorax, ruptură splenică, hemoperitoneu. A fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență și în prezent este internat la Secția Anestezie-Terapie Intensivă, intubat, în stare gravă, sub observație și tratament de specialitate”, a transmis purtătorul de cuvânt al unității medicale, Camelia Strugari.

Potrivit aceleiași surse, Robert Cehren (21 de ani), aflat la volanul unui autoturism Skoda, a pierdut controlul volanului din cauza vitezei, a derapat și a intrat din lateral într-un autocar plin cu călători. În urma impactului, autoturismul a fost aruncat în decor, cu spatele în apele râului Sălăuța din vecinătatea șoselei.

În autocar se aflau 37 persoane, care nu au nevoie de îngrijiri medicale.

Cei trei tineri studenți se întorceau la facultățile din Cluj-Napoca, în timp ce unchiul lui Robert se indrepta spre aeroportul din Cluj Napoca pentru a pleca la munca în străinătate.

În autocarul care venea dinspre Cluj și mergea spre Sighet erau 38 de oameni care, din fericire, nu au avut de suferit.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și