Unul dintre frații lui Mihai, cu inima împietrită de durere, și-a luat rămas bun pe rețeaua socială Facebook. Iată mesajul sfâșitor:

”Dumnezeu să te ierte, frățiorul nostru drag. Nu te vom uita, niciodată chiar dacă peste câteva ore ne vei părăsi casa în care am crescut toți fratiorii și surorile tale. Dacă ai fi fost printre noi să vezi că nu ai fi avut liniște nici în aceste momente triste. Și să îți vezi prietena ta, Maria plângând și zicând: Dumnezule, de ce tocmai pe el mi l-ai putut lua. Tocmai când am gasit și eu pe cineva nu am noroc, mama m-a părăsit, tu m-ai părăsit, mie cine îmi va fi alături?”, i-a scris Marius Lungu, miercuri seară.

”Eu una nu pot să cred că nu mai este. La crăciun am fost acasă și ne am văzut un pic pe stradă si mi-a zis (ce faci Dana ai venit acasă?) cuvintele aste le am în mine de cand am aflat că nu mai e printre noi. Noi nu te vom uita niciodată. Dumnezeu să-l ierte, condoleanțe familiei”, a mai scris o tânără.

Reamintim că trupul neînsuflețit al băiatului decedat departe de casă a fost adus la începutul săptămânii în satul Zlătunoaia, comuna Lunca. La auzirea veștii, zeci de cunoscuți ai băiatului i-au lăsat mesaje pe rețeaua socială neputând să-și explice moartea fulgerătoare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și