În fapt, la data de 28 decembrie 2017, un bărbat din Târgu Lăpuş a sesizat poliţia că persoane necunoscute au profitat de faptul că uşa de la intrare a fost lăsată neasigurată, au pătruns în locuinţă sa şi au sustras un motoferăstrău în valoare de 3 000 de lei. Activităţile de investigare efectuate de poliţişti au dus la identificarea unui tânăr de 28 de ani, din acelaşi oraş, bănuit de comiterea faptei. Prejudiciul a fost recuperat şi restituit proprietarului.

Tot la data de 28 decembrie s-a sustras un motoferăstrău şi la Baia Sprie. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii l-au identificat ieri pe un tânăr din oraş bănuit de comiterea faptei. Din cercetările efectuate a reieşit că acesta a intrat prin efracţie în locuinţa unui bărbat şi a sustras motoferăstrăul în valoare de 300 de lei. Şi în acest caz bunul sustras a fost recuperat și restituit părții vătămate.

În ambele cauze se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.

Citește și

Comentarii