În fapt, la data de 28 decembrie 2017, un bărbat din Târgu Lăpuş a sesizat poliţia că persoane necunoscute au profitat de faptul că uşa de la intrare a fost lăsată neasigurată, au pătruns în locuinţă sa şi au sustras un motoferăstrău în valoare de 3 000 de lei. Activităţile de investigare efectuate de poliţişti au dus la identificarea unui tânăr de 28 de ani, din acelaşi oraş, bănuit de comiterea faptei. Prejudiciul a fost recuperat şi restituit proprietarului.

Tot la data de 28 decembrie s-a sustras un motoferăstrău şi la Baia Sprie. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii l-au identificat ieri pe un tânăr din oraş bănuit de comiterea faptei. Din cercetările efectuate a reieşit că acesta a intrat prin efracţie în locuinţa unui bărbat şi a sustras motoferăstrăul în valoare de 300 de lei. Şi în acest caz bunul sustras a fost recuperat și restituit părții vătămate.

În ambele cauze se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet