Cristiana Anghel a comentat în timpul discursului premierului, iar acesta i-a răspuns: "Îmi dați voie, doamna Anghel, să vă răspund? V-am ascultat cu mare atenție și v-am privit în ochi atunci când ați avut să îmi spuneți ceea ce ați considerat că vreți să îmi spuneți. Vă rog să îmi permiteți să vă răspund și să mă lăsați să îmi asum responsabilitățile pe care le am în calitate de prim-ministru".

La acest moment, Tăriceanu a intervenit și a solicitat chestorilor să o evacueze din sală pe Cristiana Anghel.

Senatoarea a declarat, după ce a ieșit, că nu a fost evacuată, ci a dorit să fumeze o țigară, motiv pentru care a părăsit plenul.

"Nu am fost scoasă din sală, am ieșit eu, m-am enervat și am ieșit pentru că mi se pare aberant să aplauzi trădătorii de neam și țară. Asta facem noi. Vindem țara asta și noi îi aplaudăm pe trădători. Eu am spus că nu este nevoie (să fie evacuată — n.r.), că ies eu la o țigară, asta am zis, și probabil chestorul respectiv trebuie să își merite cele 120 de milioane pe care le ia pe lună", a declarat presei Cristiana Anghel.

Ea a spus că a intervenit peste discursul premierului pe motiv că acesta "bate câmpii". "Dacă bate câmpii și ne minte cu nerușinare. De doi ani de zile Antenele fac hârtii către ei să cumpere. Îi scoți și pe urmă îi pui să cumpere. Ce bătaie de jos e asta? Și nu vorbesc numai de Antene, peste tot aș face așa", a explicat Cristiana Anghel.

La propunerea președintelui Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, premierul Dacian Cioloș a venit miercuri, în plen, ca să explice acțiunea instituțiilor din subordinea Guvernului la adresa televiziunilor trustului Intact.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet