Apropiaţii spun că tatăl Luizei nu s-ar fi oprit niciodată din căutarea tinerei, încercând să o găsească până şi în alte ţări.

Ionelia Roxana Melencu, sora Luizei, a anunţat pe Facebook decesul lui Claudiu Melencu: "Tati meu, ai plecat prea repede din lumea asta... de ce tati de m-ai lăsat, de ce Doamne mi-ai luat ce aveam mai scump pe lumea asta. De ce pe tatăl meu?"

Tatăl Luizei Melencu a murit
Sute de mesaje de condoleanţe au început să curgă pe pagina de socializare, oamenii spunând că durerea bărbatului a fost cu atât mai mare, pentru că nu a apucat să-l vadă pe ucigaşul fiicei sale pedepsit.

De asemenea, apropiaţii spun că bărbatul suferea foarte mult, iar starea de sănătate i s-a agravat, după ce anchetatorii au anunţat ce s-a întâmplat cu fiica sa, Luiza Melencu.

"Nici nu ştiţi cât suferea. Era distrus că nu poate afla adevărul, că nu ştie unde e copilul lui. El nu apărea des la televizor, încerca să afle singur ce s-a întâmplat. Era convins că Luiza a fost răpită, că este undeva, în afara ţării. Îşi dorea mult să fie faţă-n faţă cu Dincă, la proces. S-a stins cu gândul că nu ştie unde este fetiţa lui", spun apropiaţii bărbatului, citaţi de Adevărul.

Dincă a început să plângă, când mama Luizei l-a întrebat unde sunt fetele
Gheorghe Dincă este acuzat că le-a răpit și ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu.
Presupusul criminal a izbucnit în lacrimi când Monica Melencu, mama Luizei, l-a întrebat unde sunt fetele.

Monica Melencu: "S-a uitat la mine, în ochii mei. A început să plângă și a zis că nu vorbește cu copiii lui și a spus că se uită la noi cum îl acuzăm. A spus că le-a răpit, dar că în curtea lui nu s-a întâmplat nimic, că a fost bătut două ore, iar toate declarațiile care i s-au luat, s-au luat sub presiune"

Şi mama Alexandrei Măceșanu a ieșit cu ochii în lacrimi din sala de judecată.

Tudorița Măceșanu: "Gheorghe Dincă a susținut ce a susținut mereu: că nu el a omorât fetele și că a fost obligat să declare ceea ce a declarat. Ajung să îl cred. Chiar îl cred. După atâtea declarații schimbate, de data asta chiar îl cred. Noi trăim cu speranța că Alexandra este vie. Niciodată nu a fost moartă"

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și