"În cursul zilei de joi, 10 octombrie a.c., poliţiştii Capitalei - Secţia 22 Poliţie au reuşit identificarea şi prinderea, în mai puţin de 24 de ore, a unui tânăr în vârstă de 28 de ani, de profesie taximetrist, suspectat de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie comisă asupra a doi cetăţeni străini", informează Poliţia Capitalei.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, joi noapte, în jurul orei 1.00, doi britanici au anunţat că au fost jefuiţi de un taximmsterist care i-a ameninţat cu un cuţit după ce au refuzat să plătească 400 de lei pentru o cursă.

Cei doi bărbaţi au povestit că au băut în Centrul Istoric, după care s-au urcat între-un taxi şi au cerut să meargă la hotel din sectorul 6. După ce a oprit, şoferul le-a cerut 400 de lei, în condiţiile în care, pentru aceeaşi cursă, turiştii ar fi plătit în zilele precedente doar 15 lei.

Pentru că turiştii au refizat să achite suma solicitată de şofer, acesta a scos un briceag. În aceste condiţii, englezii au plătit 100 de lei, după care au anunţat Poliţia.

La scurt timp după aceea, judiciariştii bucureşteni ai Secţiei 22, cu sprijinul specialiştilor Biroului de Analiză a Informaţiilor Sector 6 şi al poliţiştilor Secţiei 20 Poliţie, au reuşit să-l prindă pe suspect, care a fost reţinut, urmând să fie prezentat magistraţilor Judecătoriei Sectorului 6 cu propunere de arestare preventivă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet