Vremea în fiecare regiune a țării

În Dobrogea şi Bărăgan avem mult soare şi temperaturi în creştere. După prânz, se vor atinge 31-32 de grade în Bărăgan şi doar pe litoral vor fi valori mai scăzute de 27-28 de grade Celsius.

În Moldova sudică şi în nordul Munteniei, atmosfera va fi însorită toată ziua şi temperaturile cresc cu 3-4 grade faţă de ziua trecută.

La fel va fi şi în nordul Moldovei şi în Bucovina: soare, vreme bună şi un vânt destul de activ. Se încălzeşte şi, după prânz, se vor înregistra maxime între 25 şi 29 de grade Celsius.

În nordul Transilvaniei şi prin Maramureş, mai apar câţiva nori de vreme bună, temperaturile cresc şi se ating 29 de grade în termometre.

Vreme bună se anunţă şi în vestul ţării. Norii apar pentru scurte momente, iar temperaturile vor fi comparabile cu cele înregistrate sâmbătă.

În ţinuturile centrale, soare şi atmosferă plăcută şi doar pe la munte mai sunt posibile ploi de scurtă durată şi fenomene electrice. Se încălzeşte şi aici şi se vor înregistra 29 de grade Celsius în vestul provinciei.

În sud-vestul ţării, găsim mult soare, se face mai cald şi doar pe la munte o să plouă izolat. După prânz, se vor atinge 33 de grade Celsius şi vor fi cele mai ridicate valori din ţară.

În sudul ţării, atmosfera va fi însorită. Mai cresc temperaturile şi vom avea 31 de grade în Lunca Dunării.

Vremea în București
În Bucureşti, duminică avem vreme frumoasă, cu cer curat şi vânt domol. Se face mai cald şi, la amiază, vor fi 30 de grade Celsius. Peste noapte, atmosfera se menţine plăcută şi minima coboară spre 15 grade.

Vremea la munte
Şi în zonele de munte va fi o zi plăcută, cu mult soare. Se mai strâng norii, însă doar izolat s-ar putea să vină ploi de scurtă durată şi descărcări electrice, iar vântul va fi activ.

Vremea la mare
Pe litoral, avem şi duminică o zi bună pentru plajă, cu cer variabil şi un vânt ce va adia plăcut. În aer vor fi temperaturi de până la 28 de grade şi apa mării va avea în jur de 23 de grade Celsius.

Prognoza pentru următoarele trei zile
Luni se încălzeşte şi mai tare şi vremea va deveni călduroasă. Atmosfera va fi însorită peste tot şi nicio şansă de ploaie.

Marţi, vom avea mult soare şi câteva ploi sporadice în zonele de munte. Vântul prinde putere în sud-estul ţării, iar maximele ajung în intervalul 28...33 de grade.

Miercuri se anunţă căldură mare, iar în zonele de câmpie din vestul şi sudul țării se instalează canicula. Atmosfera va fi însorită cam peste tot, însă după prânz, se mai adună norii pe la munte şi în sud-estul extrem al țării, pe unde vor fi ploi de scurtă durată şi descărcări electrice.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet