├Äntr-un comunicat, organizatorii Openului Japoniei au precizat: "┼óin├ónd cont de nelini┼čtile suscitate de un al doilea val de infec┼úie ├«n Japonia ┼či ├«n str─âin─âtate, am ajuns la concluzia dureroas─â c─â trebuie s─â anul─âm turneul". ├Änainte de decizia final─â, organizatorii au analizat diverse variante, precum restr├óngerea num─ârului de juc─âtori, ├«nainte de a decide c─â nu se poate garanta siguran┼úa participan┼úilor.

Japonia a fost lovit─â u┼čor de pandemia de coronavirus, ├«n raport cu ┼ú─ârile occidentale, raport├ónd peste 900 de decese din cauza Covid-19 ┼či peste 17.000 de infect─âri. O cre┼čtere a cazurilor pozitive la Tokyo a declan┼čat teama apari┼úiei un al doilea val al pandemiei, iar organizatorii nu au vrut s─â-┼či asume riscurile.

Turneul WTA de la Osaka, programat în luna noiembrie, rămâne deocamdată în calendarul revizuit al circuitului feminin de tenis.

Turneele de tenis au fost suspendate ├«ncep├ónd de la mijlocul lunii martie ┼či reluarea sezonului ar urma s─â se produc─â ├«n data de 3 august la Palermo (WTA), respectiv 14 august, la Washington (ATP).

Citește și

loading...