Simona Halep, calificată în turul al treilea de la Australian Open. Victorie autoritară cu Haddad Maia

Simona Halep, locul 15 mondial la ora actuală, pornea cu prima șansă în partida cu Beatriz Haddad Maia, locul 83 mondial, și și-a respectat statutul, transformând rapid partida într-un antrenament cu public. Dubla-câștigătoare de Grand Slam s-a desprins rapid și a închis primul set în doar 38 de minute. Actul secund a curs tot într-o singură direcție, cu diferența că românca n-a mai cedat niciun ghem.

Pentru Halep a fost a doua victorie împotriva lui Haddad Maia din tot atâtea posibile, în condițiile în care o învinsese și la Wimbledon 2017 tot în minimum de seturi.

În turul următor o va înfrunta pe Danka Kovinic, locul 98 mondial, care vine după victoria izbutită joi împotriva Emmei Răducanu.

Australian Open este unul dintre cele trei turnee de Grand Slam la care Simona Halep a jucat măcar o finală. S-a întâmplat în 2018, când românca se vedea învinsă dramatic de Caroline Wozniacki într-un meci jucat cu titlul, dar și cu locul 1 mondial pe masă. În același an, constănțeanca avea să se impună în premieră la Roland Garros, primul Mare Șlem din palmaresul său.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet