Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat apelanta și pe soțul acesteia, un bărbat de 29 de ani. Acesta a relatat faptul că s-a deplasat în locul numit Dupa Macareni unde s-a intalnit cu vecinul său, un bărbat de 49 de ani, care, aflandu-se sub influenta băuturilor alcoolice, a sarit la acesta cu o rangă din fier pentru a-l agresa fizic.

În același loc a fost identificat și bărbatul de 49 de ani, care a relatat faptul că a fost agresat fizic de către bărbatul de 29 de ani.

Bărbatul de 49 de ani, prezenta urme de violență, motiv pentru care a fost transportat la Spitalul Municipal Sighetu Marmației în vederea acordării de ingrijiri medicale.

Ieri, 27 iulie, în urma examinării medico-legale a persoanei vătămate, s-a stabilit faptul că, aceasta prezintă leziuni traumatice la nivelul capului și toracelui, care necesită 30-35 zile de îngrijiri medicale în vederea vindecării, dacă nu survin complicații și i-au pus în primejdie viața.

A fost întocmit dosarul penal, care apoi a fost declinat Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet