Pe scena de la Copenhaga, acolo unde alaturi de Ovi a reusit sa califice Romania in marea finala Eurovision care va avea loc in aceasta seara, Paula Seling a facut niste gesturi ciudate, izbitor de asemanatoare cu semnele unei societati secrete, acuzate de satanism, Illuminati, despre care se spune ca ar conduce lumea din umbra. Ochiul si triunghiurile pe care le-a "realizat" Seling sunt unele dintre principalele simboluri Illuminati, avand legatura si cu masoneria.

Il folosesc multe vedete internationale, cel mai des Jay Z si Beyonce, la noi fiind utilizat in special de Inna. Ochiul Atotvazator, incadrat intr-un triunghi, pe care Paula l-a reprodus pe scena din Copenhaga, provine din mitologia egiptenilor si apare si pe bancnota americana de un dolar, ca semn de dominatie a lumii.

Ordinul Iluminatilor a fost o societate secreta fondata la 1 mai 1776, la Ingolstadt (Germania). Miscarea era formata din liber-cugetatori, liberali, republicani si pro-feminini, recrutati din lojile masonice, si a urmarit sa promoveze perfectionismul prin intermediul scolilor de mistere.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și