Potrivit Poliţiei Judeţene Satu Mare, poliţiştii de la Secţia Poliţie Rurală Satu Mare au fost sesizaţi, marţi seară, despre un scandal, în localitatea Potău, constatând că acesta se confirmă.

Panică şi focuri de avertisment pe străzile din Potău

Astfel, un bărbat, de 46 de ani, din localitate, şi-ar fi provocat leziuni pe corp cu un cuţit, continuând să manifeste un comportament violent prin care a afectat climatul de linişte socială.

Întrucât bărbatul a ameninţat cu un cuţit, precum şi cu o sticlă, atât persoane civile aflate în apropiere, cât şi poliţiştii ajunşi acolo, îndreptându-se către aceştia într-un mod care le-ar fi pus viaţa în pericol, el a fost somat şi s-au tras focuri de avertisment în plan vertical, fără succes.

Ce spun autorităţile
"La data de 2 august a.c., în jurul orelor 21.00, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Satu Mare au fost sesizați despre un scandal, în localitatea Potău. Polițiștii sosiți la fața locului au stabilit că aspectele sesizate se confirmă.

Astfel, un bărbat, de 46 de ani, domiciliat în aceeași localitate, și-ar fi provocat leziuni la nivelul corpului, cu un cuțit, continuând să manifeste un comportament violent prin care a afectat climatul de liniște socială.

Întrucât, bărbatul a amenințat cu un cuțit, precum și cu o sticlă, atât persoane civile aflate în proximitate, cât și polițiștii sosiți la fața locului, îndreptându-se către aceștia într-un mod care le-ar fi pus viața în pericol, s-a procedat la somarea celui în cauză, precum și la efectuarea unor focuri de avertisment în plan vertical, fără succes.

Bărbatul a devenit și mai violent prin comportamentul pe care l-a manifestat, fapt pentru care polițiștii au efectuat focuri de armă asupra membrelor inferioare ale acestuia. Bărbatul a fost condus la Spitalul Județean Satu Mare, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, viața lui nefiind pusă în pericol.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj", transmite IPJ Satu Mare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet