Ieri, 15 noiembrie, poliţiştii Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Maramureş, au acţionat pentru prevenirea şi combaterea contrabandei cu ţigări pe trenurile de călători care circulau pe relaţia Valea Vişeului – Sighetu Marmaţiei şi Valea Vişeului – Vişeu de Jos. Astfel, poliţiştii au depistat trei persoane, care încercau să transporte cu trenul mai multe pachete cu ţigări pentru care nu au putut prezenta documentele legale de provenienţă.

În urma controalelor efectuate, poliţiştii au identificat un tânăr de 23 de ani din satul Crasna Vişeului, care transporta 180 pachete cu ţigări de contrabandă şi o tânără de 24 de ani, din Valea Vişeului, care avea într-o plasă de rafie ascunsă sub banchetă şi în poşeta personală 219 pachete cu ţigări de contrabandă. De asemenea, poliţiştii au depistat un bărbat de 63 de ani din comuna Valea Seacă, judeţul Iaşi, care avea într-o sacoşă 230 pachete cu ţigări pentru care nu a putut prezenta documentele legale de provenienţă.

Poliţiştii au confiscat întreaga cantitate de ţigări şi continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor trei persoane bănuite de pe comiterea infracţiunii de contrabandă.

Citește și

loading...