Campionatul se desfășoară sub egida Ministerului Tineretului și Sportului și sub Înaltul Patronaj al Casei Regale.

În cadrul competiției vor participa campionii și vicecampionii din peste 45 de țări ale lumii, prezența a 72 de perechi contribuind la anvergura acestei manifestări sportive și culturale.

România, cu șanse la medalii, va fi reprezentată de perechea campioană Sebastian Zicoane — Anca Copos și de perechea vicecampioană Laviniu Ionuț Gradea — Alexandra Cristina Bujor.

Ceremonia de deschidere a Galelor finale se va desfășura sâmbătă, la ora 20,00, la Sala "Constantin Jude" (Olimpia) din Timișoara.

Clubul organizator este Asociația SporTim Dance, condusă de Andreea Jebeleanu și Emanuel Jebeleanu, care își exercită activitatea de 15 ani în capitala Banatului, fiind printre cele mai prestigioase cluburi din România.

Pe lângă oficiali ai Federației Române de Dans Sportiv, vor asista și reprezentanții WDSF, prin brigada de oficiali exclusiv internațională.

Juriul este format din 30 de personalități din peste 20 de țări, printre care se regăsesc Ungaria, Germania, Italia, Franța, Norvegia, Polonia, Austria, Finlanda, Belarus, Rusia, Olanda, Albania, Bulgaria, Serbia, Slovacia, Canada și Filipine.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet