„Am ales să mă duc la Şcoala de Agenţi de Poliţie «Septimiu Mureşan» Cluj-Napoca, deoarece consider că mă încadrez în acest profil. Mi-am dorit să mă înscriu la această şcoală încă de când am absolvit liceul, însă m-am răzgândit pe moment şi m-am înscris la Facultatea de Litere din cadrul Centrului Universitar Nord Baia Mare, aici studiind Limbi Moderne Aplicate (Engleză-Germană). După trei ani de studii, am ales să îmi duc visul la bun sfârşit şi să mă înscriu la poliţie.

În urma probelor sportive şi a examenului scris, am fost declarată admisă. Probele sportive nu au fost dificile, însă mi-a fost frică de proba de rezistenţă. Prima probă a fost cea de viteză, pe care nu au trecut-o multe fete. Cred că aceasta a fost adevărata probă eliminatorie, nu cea de rezistenţă. Examenul scris nu a ridicat probleme nici la Limba română, nici la Limba engleză. Mă aşteptam ca ultima medie cu care se intră să fie undeva la 7.00. Am avut emoţii, deoarece făcând 72 de puncte din 90 mă aflam undeva între ciocan şi nicovală.

Aşteptarea a fost grea până la afişarea rezultatelor. Ultimul punctaj cu care s-a intrat a fost de 68. Nu m-am gândit niciodată că o să intru. Acum chiar pot să spun că sunt nerăbdătoare să încep şcoala şi sunt bucuroasă că mi-am făcut familia mândră”, a declarat Lavinia Mădăras.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și