Din ceea ce am aflat până acum se pare că un TIR, încărcat cu lăzi de bere, s-a răsturnat. Motivele pentru care TIR-ul a fost culcat la pământ încă nu le cunoaștem însă ceea ce știm este că foarte mulți arădeni și șoferi aflați la acea oră în zonă au coborât buluc din mașini la vederea licorii și au început să își umple mașinile.

Vorbim de un gest reprobabil, unul care nu ne face cinste și care spune în cel mai obiectiv mod, prin prisma instantaneului, foarte multe despre noi cei care trăim, cu toții, în mica Vienă.

Vom reveni cu poziția Inspectoratului Județean de Poliție pe care l-am contactat și căruia i-am solicitat un punct de vedere.

Inspectoratului Județean de Poliție Arad care a comunicat că acest incident nu a fost anunțat la numărul unic de urgență 112. Cel mai probabil, TIR-ul a fost repus pe roți și luat de acolo. În ce privește marfa, respectiv lăzile de bere, cel mai probabil a fost asigurată și astfel patronul nu și-a mai făcut nicio problemă. Acum, nu mai rămânem decât gestul șoferilor care au prădat marfa din drum.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și