Sunt cele mai plictisitoare zodii din tot horoscopul, iar dacă ai ghinionul să fii prin preajma lor, înarmează-te cu multă răbdare.

Balanţă

Deşi au zile bune, în care îşi doresc să schimbe lumea, prin idei inovative, proiecte senzaţionale şi discursuri motivaţionale pentru cei apropiaţi, Balanţele au şi zile în care sunt total opusul şi e greu să le fii pe aproape. Iar în aceste zile se încadrează perfect în topul celor mai plictisitoare zodii. Vrei să ieşi cu un astfel de nativ în oraş? Baftă. Nu dansează, nu se distrează, preferă să stea într-un colţ retras unde să îi judece pe cei care se simt cu adevărat bine.

Capricorn

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal sunt firi tăcute, introvertite, timide în general. Nu le plac discuţiile lungi, petrecerile sau adunările cu mulţi oameni, aşa că rar o să-i vezi la nunţi, botezuri, zile de naştere, etc. De vorbit, vorbesc foarte puţin, încât uneori trebuie să scoţi cuvintele cu forţa dacă vrei să porţi o conversaţie şi efectiv adormi când au de povestit.

Vărsător

Nativii Vărsători nu sunt deloc petrecăreţi, aşa că mai bine nu îi obligi să meargă cu tine doar pentru a nu fi singuri. În caz contrar, te vei simţi singur oricum, pentru că ei nu vor face decât s îţi strice starea de spirit. Glumele acestor nativi nu sunt extraordinare, se pierd în detalii, uită despre ce era vorba, pe la mijloc îşi aduc aminte altă glumă, iar la final nimeni nu a înţeles nimic, iar râsetele vor fi doar de complezenţă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și