Ele sunt cele mai sincere zodii şi nimeni nu le poate închide gura.

Rac

Nativii Raci sunt cei mai sinceri şi nu şi-ar ascunde părerea în faţa nimănui. Nu sunt genul care să tacă pentru că ar putea deranja, ei îşi asumă şi sunt de părere că cine ţine la ei îi acceptă aşa cum sunt. Pot părea duri şi nemiloşi, însă mulţi îi apreciază pentru că sunt direcţi şi nu se tem de nimic. Nu vor ţine alături persoane viclene, pentru că nu suportă minciuna şi nu sunt de părere că un asemenea comportament le-ar putea aduce vreun beneficiu.

Scorpion

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal sunt binecunoscuţi pentru felul lor de a fi, pentru comportamentul de o aspră sinceritate, însă nu s-ar schimba pentru nimic în lume. Nu le plac ocolişurile şi sunt de părere că decât să tragă de moment şi să evite un răspuns concret, mai bine pun totul la punct de la bun început. Consideră că cei care nu sunt pe deplin sinceri sunt persoane laşe, care nu au curajul să spună ce gândesc.

Săgetător

Nativii Săgetător nu au nevoie să îşi caute cuvintele potrivite atunci când au un lucru de clarificat. Îşi spun părerea clar, răspicat, fără ocolişuri sau detalii rămase ascunse. Sunt de părere că în acest fel îi pot răni pe cei din jur, aşa că evită de fiecare dată să neglijeze adevărul. Sunt prieteni de nădejde şi te poţi baza pe ei, mai ales dacă ai nevoie de un sfat.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și