Cei trei nativi pot fi foarte periculoşi, motiv pentru care trebuie să fii cu mare băgare de seamă în privinţa lor.

Rac

Dacă îşi propune un lucru, să fiţi siguri că va face orice să îl obţină. Succesul e garantat în ideea Racilor pentru că nimeni nu le poate sta în cale. Îşi joacă bine rolul şi ştiu când să îşi scoată armele la vedere, lăsând cu gura căscată şi cei mai dragi prieteni atunci când le dovedeşte că i-a trădat. Sunt egoişti, se gândesc doar la binele lor şi la ce beneficii le poate aduce o persoană. Nu au mustrări de conştinţă, aşa că mai bine staţi departe de ei.

Fecioară

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal sunt foarte parşivi şi nu îşi cunosc limitele. Se pot preface prieteni cu voi doar pentru a profita de pe urma amabilităţii voastre, iar mai apoi vă pot lăsa cu ochii în soare, suferind şi neînţelegând ce s-a întâmplat. Astrologii recomandă să fiţi reticenţi şi să nu le dezvăluiţi secrete importante, pentru că sunt şanse să le folosească mai apoi împotriva voastră.

Peşti

Nativii Peşti sunt cei mai vicleni din tot zodiacul. Pentru ei succesul primează indiferent de situaţie. Te pot păcăli în aşa fel încât să crezi că îţi sunt aliaţi, însă în realitate îşi gândesc planul pentru a pierde în faţa lor. Îţi vor recunoaşte cu zâmbetul pe buze că ai fost doar un pion pe tabla lor de şah şi că au profitat de bunătatea ta. Astrologii sfătuiesc să ai mare grijă şi să nu crezi un cuvânt din ceea ce îţi spun.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și