Astrologii au făcut un top al nativilor care iubesc cu foc.

Berbec

Nativii Berbec uită pe ce lume sunt atunci când se îndrăgostesc şi ar face orice pentru persoana iubită. Pun preţ pe fericirea acesteia şi nu ar călca strâmb pentru a nu o răni. Sunt tandri, romantici, înţelegători şi îşi apără cu preţul vieţii jumătatea. O relaţie în compania unui Berbec poate fi un bilet câştigător spre o căsnicie de lungă durată şi pentru o iubire veşnică.

Gemeni

Or fi ei duali, curioşi să cunoască mereu alte persoane, însă atunci când pun ochii pe cineva, nu-i mai dau drumul. Devin emotivi şi îşi deschid portiţa către sufletul lor, fără teama de a deveni vulnerabili în faţa jumătăţii. Sunt pasionali prin firea lor şi îşi dozează romantismul în funcţie de caracterul partenerului. Înţeleg când să tacă, dar şi când să aibă un punct de vedere bine exprimat.

Leu

Iubirea pe care o poate împărtăşi un Leu este un lucru nemaivăzut pe lume. Niciun actor nu poate exprima veridic ceea ce poate arăta un astfel de nativ atunci când îşi simte fluturii în stomac. Sunt de asemenea pasionali, misterioşi şi pot cuceri instant pe oricine cu farmecul lor personal. O relaţie cu un nativ Leu este liniştită, dar plină de surprize frumoase, iar de monotonie nu poate fi vorba.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și