De altfel nu se dau în vânt după restaurante cu preţuri exorbitante în meniu şi nu aleargă toată viaţa din serviciu în serviciu doar pentru a strânge mai mulţi bani.

Gemeni

Nativii Gemeni preferă distracţia, relaxarea şi fericirea sufletească. Se bucură de lucrurile mărunte şi nu apreciază superficialitatea oamenilor din jur. De altfel, nu se înconjoară cu persoane care privesc banul ca fiind unica dovadă a importanţei, ci mai degrabă îşi caută iubire şi prietenie în oameni simpli, dar buni la suflet şi foarte important, cu simţul umorului. Nu vei vedea niciodată un Geamăn care să salte în sus de fericire pentru că se urcă într-o maşină scumpă şi nu îşi vor poza mâncarea dacă sunt invitaţi la un restaurant de 5 stele. Muncesc din pasiune şi îşi caută în general să lucreze în locuri în care să vină cu drag şi nerăbdare pentru a pune în aplicare idei inovative.

Taur

Nici nativii Taur nu sunt materialişti şi preferă să meargă într-o vacanţă cu cortul mai mult decât să fie cazaţi într-un hotel scump. Adoră să viziteze lumea, să cunoască oameni în mediul lor simplu, din diferite ţări şi să înveţe despre diferite culturi. Când vine vorba de serviciu, Taurii preferă să îşi facă o afacere proprie, micuţă, dar creată din dragoste, în care să investească timp şi pasiune. Nu se aşteaptă la venituri exorbitante, pentru ei este de ajuns să ştie că oamenii cumpără ceea ce ei produc din propriile lor mâini, aşa se simt mândri şi apreciaţi.

Balanţă

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal au înăuntrul lor o fire artistică, înclinată spre frumos. De cele mai multe ori îşi aleg să îşi dezvolte cariera în muzică, teatru, literatură sau pictură. Visează cu ochii deschişi, iar partenerii lor trebuie să le semene, altfel nu vor putea avea un viitor. Nu o să-i vezi rezistând într-o companie, la un birou, muncind pe brânci pentru a primi cât mai mulţi bani. Se mulţumesc doar cu aprecierea celor din jur atunci când le spun "Ceea ce faci este genial!", pentru ei acest lucru le aduce împlinirea sufletească. Consideră că banii vin din pasiune şi niciodată invers.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și