Vor trece la acțiune imediat, însă doar dacă partenerul lor este sincer și bine-intenționat.

Leu

Lei nu stau prea mult la discuții, când este vorba despre dragoste. În mintea lor situația e rezolvată de la primele priviri, și-au făcut deja un întreg scenariu în cap, așa că nu au niciun chef să mai piardă timp. Ori acum, ori niciodată. Și de multe ori le iese, pentru că, spre deosebire de alte zodii, Leii sunt sinceri în intenții și spun cu voce tare ce-și doresc. Da, e puțin surprinzător pentru partener, care probabil se așteaptă la plimbări nocturne și povești amuzante, însă sinceritatea și nonșalanța lor cucerește întotdeauna. Dacă au șansa de a da peste o persoană aventurieră și există chimie, se va lăsa cu nopți albe. Asta nu înseamnă, însă, că vor sări de la un partener la altul imediat. Din contra. Nativii din zodia Leu sunt fideli și loiali, dacă totul funcționează... bine.

Fecioară

Ocupate de dimineața până seara cu responsabilități, facturi, probleme, soluții, îmbunătățiri, calcule - toate organizate la minut - Fecioarele numai de discuții inutile nu au chef la o întâlnire romantică. Dacă nu te prinzi din prima ce își doresc cu adevărat, privește-le din nou, cu atenție, pentru că se vede totul în ochii lor. Sunt deschise la orice, atât timp cât le faci să râdă și să se simtă speciale (ceea ce și sunt, în realitate). De altfel, nativii din zodia Fecioară nu cer prea multe de la partener. Nu le interesează banii, statutul sau realizările profesional. Vor un om sincer, alături de care să se distreze. Preferabil, atunci când le întâlnești, nu peste câteva luni.

Berbec

Berbecii nu umblă cu jumătăți de măsură. În special în dragoste. Vor totul sau nimic, încă din primele momente. Firi vulcanice și pasionale, se plictisesc rapid dacă nu stabilesc o conexiune emoțională cu persoana din fața lor, iar o noapte petrecută împreună e suficientă în acest sens. Așa cu nu copleși Berbecii cu cadouri, povești din trecutul tău, discuții despre serviciu sau interese, pentru că nu asta vor să audă. O propunere ceva mai interesantă, care împlică nopți albe, le va stârni imediat interesul. Ai grijă, însă, să fii elegant și bine intenționat, pentru că nativii din zodia Berbec detectează orice urmă de manipulare de la un kilometru. Au chef de distracție, dar nu oricum și nu cu oricine.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și