Este o perioadă benefică pentru cereri în căsătorie, pentru iubire şi pasiune şi pentru iertarea unro greşeli din trecut.

Gemeni

Dragi Gemeni, evenimentele din prezent sunt definitorii pentru următoarea perioadă. Deschideţi-vă inima şi lăsaţi loc iubirii. Poate este timpul să înţelegeţi că fiecare lucru se întâmplă cu un scop, iar voi nu sunteţi capabili să schimbaţi cursul destinului. Dacă aveţi pe cineva în suflet, faceţi tot posibilul pentru a pune bazele unei relaţii amoroase, durabile. În cazul în care sunteţi singuri, aveţi şansa de a vă găsi sufletul pereche, alături de care să puteţi clădi o familie fericită.

Leu

Nativii Leu sunt în cea mai bună formă a lor, din punct de vedere emoţional. În această perioadă vă veţi găsi liniştea, veţi înţelege care este drumul pe care trebuie să îl parcurgeţi în viaţă şi mai ales alături de cine să faceţi aceşti paşi. Bucuraţi-vă de tot ceea ce vă înconjoară şi apreciaţi fiecare secundă alături de cei care vă iubesc necondiţionat. Se prea poate ca cineva special să intre în viaţa voastră odată pentru totdeauna, chiar dacă vă simţiţi uşor nepregătiţi. Lăsaţi trecutul în urmă şi cocnentraţi-vă asupra viitorului. Lăsaţi loc unei noi iubiri să vă aline sufletul.

Berbec

Dragi Berbeci, perioada imediat următoare vă primeşte cu braţele deschise din punct de vedere sentimental. Alegerile pe care le-aţi făcut în ultima vreme vor fi definitorii pentru alegerile pe care le veţi face curând. Nimeni nu este perfect, nici voi, nici cei din faţa voastră. Trebuie însă să înţelegeţi, să acceptaţi acea persoană specială şi să munciţi împreună pentru viitorul vostru. Dacă inima vă cere, nu vă împotriviţi. În caz contrar, s-ar putea să rămâneţi cu regrete mult timp de acum încolo. Învăţaţi de altfel să vă acordaţi o şansă vouă, să vă iubiţi mai mult şi să vă acceptaţi cu totul. Până la urmă, în momentul în care voi veţi avea încredere în propria persoană, veţi reuşi să vă deschideţi şi pentru ceilalţi.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și