Dacă lecțiile importante vor fi învățate, despărțirea va însemna nu finalul, cu un nou început, de data aceasta cu persoana potrivită.

Săgetător

Săgetătorii acceptă multe, până când se trece linia roșie. Iar, pentru unii nativi din această zodie, momentul ar putea veni mult mai repede decât își pot imagina. Discuțiile fără sens și tot mai desele conflicte vor fi parte a istoriei. Trebuie, însă, ca Săgetătorii să se gândească de 10 ori înainte de a lua o decizie definitivă. Pentru că, la firea lor, nu se vor întoarce niciodată în brațele fostului partener. Dacă la mjloc e infidelitatea, situația e cât se poate de clară. Ascultă-ți instinctul și încearcă să deslușești ce îți transmite inconștientul, dacă ai dubii cu privire la sentimente. Câteva ore petrecute în singurătate și vei înțelege ce îți dorești cu adevărat.

Pești

Peștii aflați într-o relație toxică se vor elibera în cele din urmă din brațele partenerului care le-a adus atât de multă suferință. Deși unii nativi din această zodie ar fi dispuși să meargă până în pânzele albe pentru a repara ceea ce nu poate fi reparat, cert este că momentul despărțirii nu mai poate fi amânat. Cu toate furtunile ei, dragostea ar trebuie să fie bucurie și încredere, nu un stres constant și nici o luptă. Va fi greu, însă lecțiile învățate cu această ocazie vor fi neprețuite. Poate că e cazul ca Peștii să nu mai renunțe la toate dorințele lor pentru viitorul partener, mai ales dacă acesta pare a avea intenții ascunse. Un "nu" spus la momentul potrivit ar putea scuti de multă durere.

Vărsător

Vărsătorii par a avea chef de noi aventuri în dragoste, nu de monotonia pe care o consideră imposibil de învins în relația de cuplu. Așa că unii dintre ei nu vor sta pe gânduri și o vor șterge englezește, convinși că următorul partener e la doar câteva minute distanță. Ceea ce nu e departe de adevăr, pentru că au un noroc fabulos în iubire. Acesta este și motivul pentru care Vărsătorii își permit să sară din floare în floare, până găsesc persoana pe care ei o consideră perfectă. Bineînțeles, vor trece câțiva ani până când se va întâmpla asta, prilej ca nativii din această zodie să-și facă de cap.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet