Fiţi spontani, curajoşi sau poate acordaţi-vă o clipă de "gândire vulcanică" şi acţionaţi fără să gândiţi în profunzime. Poate la final veţi avea noroc.

Gemeni

Nativii Gemeni au norocul să fie extreovertiţi, plini de umor şi mereu gata de distracţie, aşa că orice plan ieşit din comun le va surâde de îndată. Au însă o oarecare timiditate, motiv pentru care preferă să fie întotdeauna acompaniaţi de cineva. Ar pleca oriunde în lume, dar nu singuri. Ei bine, lucrurile s-ar putea schimba în această vară şi veţi avea ocazia să ieşiţi din monotonie printr-o excursie solitară, dar plină de evenimente complet neaşteptate, de neuitat.

Capricorn

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal vor avea parte de cea mai frumoasă perioadă a vieţii. Lăsaţi deoparte frica de necunoscut şi asumaţi-vă riscuri. Veţi observa că succesul se apropie cu paşi repezi. În această vară veţi lua decizii drastice, dar favorabile pentru sănătatea voastră mintală. Veţi începe un nou job sau veţi construi o afacere fructuoasă de la zero, chiar dacă nu mulţi vă vor sprijini. Aveţi voi încredere în ptuerea voastră ş itotul va fi bine.

Scorpion

Nativii Scorpion se vor distra mai mult ca niciodată în această vară şi vor cunoaşte oameni diferiţi,d ar care vor da dovadă de calităţi extraordinare. S-ar putea chiar să vă găsiţi sufletul pereche, în vreo ţară exotică, extrem de departe. S-ar putea să vă mutaţi la celălalt capăt al lumii, contrar aşteptărilor celor din jur sau ideilor voastre de viaţă. S-ar putea să deveniţi altă persoană, dar s-ar putea ca toate aceste schimbări să vă aducă fericirea.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și