Sumele nu vor fi uriașe, însă suficiente pentru a duce la îndeplinire câteva dorințe.

Taur

Taurii dau rar lovitura, însă atunci când o fac răsună în tot cartierul. Pentru cei care au tot sperat la un portofel mai colorat, ultimele luni din 2019 ar putea aduce o surpriză de proporții. Nu la loterie sau alte câștiguri nemeritate, ci ca urmare a sacrificiilor pe care le-au făcut de-a lungul timpului. Munca bine făcută se răsplătește întotdeauna, chiar dacă peste ani. Niciun efort nu trece neobservat în marele plan, așa că Taurii să stea liniștiți, pentru că vine și rândul lor. Între timp, să nu renunțe nicio clipă la entuziasmul care le însoțește fiecare pas. A fost și va rămâne atuul lor, sursa aproape magică de unde provine energia lor.

Săgetător

Săgetătorii sunt norocoși prin definiție, cel puțin pe plan profesional. Ceea ce nu înseamnă că nu ar merita un job care să le mulțumească setea de performanță. Doar că, spre deosebire de alte zodii, pentru nativii din Săgetător lucrurile se așează în matca lor fără prea mult efort. În timp ce alții trag din greu pentru a ajunge în vârf, Săgetătorii o fac prin carismă și un zâmbet care cucerește de la străini la șefi. O calitate care, mai devreme sau mai târziu, trebuie să aducă și beneficii pe card. Iar ultimele luni din acest an ar putea fi momentul ideal.

Pești

Deși Peștii ar putea spune că banii nu aduc fericirea, lipsa lor cu siguranță nu aduce nimic. Un motiv destul de bun pentru ca nativii din această zodie să-și încerce norocul în domenii pe care le considerau ca fiind imposibile. Pentru Pești, visători și optimiști până la naivitate, un hobby ar putea fi o sursă perfectă pentru un venit în plus sau, de ce nu, chiar pentru o afacere. Singura problemă a celor din zodia Pești este că se apucă greu de treabă sau deloc. Cei care vor avea curajul să facă primul pas vor ajunge acolo unde, în urmă cu puțin timp, nici măcar nu îndrăzneau a-și imagina.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și