Sumele nu vor fi uria╚Öe, ├«ns─â suficiente pentru a duce la ├«ndeplinire c├óteva dorin╚Ťe.

Taur

Taurii dau rar lovitura, ├«ns─â atunci c├ónd o fac r─âsun─â ├«n tot cartierul. Pentru cei care au tot sperat la un portofel mai colorat, ultimele luni din 2019 ar putea aduce o surpriz─â de propor╚Ťii. Nu la loterie sau alte c├ó╚Ötiguri nemeritate, ci ca urmare a sacrificiilor pe care le-au f─âcut de-a lungul timpului. Munca bine f─âcut─â se r─âspl─âte╚Öte ├«ntotdeauna, chiar dac─â peste ani. Niciun efort nu trece neobservat ├«n marele plan, a╚Öa c─â Taurii s─â stea lini╚Öti╚Ťi, pentru c─â vine ╚Öi r├óndul lor. ├Äntre timp, s─â nu renun╚Ťe nicio clip─â la entuziasmul care le ├«nso╚Ťe╚Öte fiecare pas. A fost ╚Öi va r─âm├óne atuul lor, sursa aproape magic─â de unde provine energia lor.

S─âget─âtor

S─âget─âtorii sunt noroco╚Öi prin defini╚Ťie, cel pu╚Ťin pe plan profesional. Ceea ce nu ├«nseamn─â c─â nu ar merita un job care s─â le mul╚Ťumeasc─â setea de performan╚Ť─â. Doar c─â, spre deosebire de alte zodii, pentru nativii din S─âget─âtor lucrurile se a╚Öeaz─â ├«n matca lor f─âr─â prea mult efort. ├Än timp ce al╚Ťii trag din greu pentru a ajunge ├«n v├órf, S─âget─âtorii o fac prin carism─â ╚Öi un z├ómbet care cucere╚Öte de la str─âini la ╚Öefi. O calitate care, mai devreme sau mai t├órziu, trebuie s─â aduc─â ╚Öi beneficii pe card. Iar ultimele luni din acest an ar putea fi momentul ideal.

Pești

De╚Öi Pe╚Ötii ar putea spune c─â banii nu aduc fericirea, lipsa lor cu siguran╚Ť─â nu aduce nimic. Un motiv destul de bun pentru ca nativii din aceast─â zodie s─â-╚Öi ├«ncerce norocul ├«n domenii pe care le considerau ca fiind imposibile. Pentru Pe╚Öti, vis─âtori ╚Öi optimi╚Öti p├ón─â la naivitate, un hobby ar putea fi o surs─â perfect─â pentru un venit ├«n plus sau, de ce nu, chiar pentru o afacere. Singura problem─â a celor din zodia Pe╚Öti este c─â se apuc─â greu de treab─â sau deloc. Cei care vor avea curajul s─â fac─â primul pas vor ajunge acolo unde, ├«n urm─â cu pu╚Ťin timp, nici m─âcar nu ├«ndr─âzneau a-╚Öi imagina.

Citește și

loading...