Sunt foarte buni conducători, iar persoanele aflate în subordinea lor îi consideră deseori colegi şi nu şefi, datorită modului de a-şi exercita superioritatea.

Leu

Nativii Leu, aşa cum, şi numele o arată, sunt foarte buni conducători. Practic s-au născut cu un talent de a dicta oamenilor din jur şi de a-i îndruma spre o cale prosperă în viaţă.

Nu sunt însă dictatori şi nici nu îi agreează pe cei care se comportă astfel. Atunci când au o echipă le oferă sfaturi, secrete de succes şi le este alături.

De altfel, e genul de persoană pe care o poţi suna în afara programului de muncă sau chiar atunci când e în vacanţă, dacă îţi doreşti să pui o întrebare sau să ceri ajutor. Sunt deschişi şi înţelegători.

Scorpion

Un şef nemaipomenit este şi Scorpionul, mai ales într-o companie în care are în subordine mai multe persoane. Nu refuză angajaţii tineri, lipsiţi de experienţă, dar nici pe cei care au o vârstă poate prea înaintată.

Sunt răbdători şi îi ajută cu fiecare ocazie pentru a înţelege care sunt sarcinile pe care să le ducă la bun sfârşit.

Dacă ai ocazia să lucrezi cu un Scorpion, bucură-te, vei merge la serviciu cu drag în fiecare zi.

Vărsător

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal s-au născut pentru a crea lucruri măreţe şi pentru a se bucura de succes. Ocupă doar poziţii importante în firme pentru că ţintesc de fiecare dată tot mai sus.

Nu se mulţumesc cu puţin, iar dacă nu îşi găsesc locul într-o companie sunt pregătiţi să îşi deschidă singuri o afacere.

Sunt şefi grozavi, atenţi, înţelegători şi mai ales răbdători cu angajaţii lor. Poţi găsi întotdeauna îndrumare la o astfel de persoană, chiar dacă nu mai colaboraţi împreună.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și