Iată cele mai senzuale zodii ale Horoscopului. Tu te afli printre ele?

Fecioară

Persoanele aflate sub acest semn zodiacal înţeleg foarte bine cum să îşi exploateze atuurile pentru a cuceri o persoană. Zâmbetul lor fermecător, privirea blândă şi felul de a se comporta le cataloghează drept unele dintre cele mai senzuale şi cuceritoare zodii din Horoscop. Ştiu când să vorbească, dar şi când să păstreze tăcerea, iar cel mai important lucru este că ştiu ce să ofere partenerului/partenerei lor.

Capricorn

Nativii Capricorn se bazează pe umor, sinceritate şi răbdare atunci când pleacă la cucerit. Nu sunt genul de persoane care să se bage în seamă într-un club, fără să îşi facă o oarecare "intrare" înainte. Nu vor să deranjeze sau să creeze o impresie proastă. Aşteaptă momentul potrivit pentru a începe o conversaţie, iar de acolo doar emoţiile le mai pot da bătăi de cap. Se descurcă însă, au mare talent la a cuceri.

Peşti

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal se pricep perfect să facă pe cineva să le cadă în mrejea dragostei cu doar câteva cuvinte şi o privire senzuală. Sunt genul de persoane care, într-o încăpere, vor folosi impresia timidităţii pentru a atrage atenţia. Se vor uita la tine scurt, apoi vor zâmbi sincer, lăsând senzaţia de "dragoste la prima vedere". Sunt experte când trebuie să cucerească pe cineva, dar şi când trebuie să facă "lipeala" unor prieteni, nu se lasă mai prejos.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și