Numai ieri, 30 martie, au fost verificate un număr de 104 societăţi comerciale şi persoane fizice, care comercializează produse alimentare şi nealimentare.

„Pentru neutilizarea aparatelor de marcat electronice fiscale şi pentru abateri de la prevederile Legii Nr. 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite au fost aplicate 16 sancţiuni contravenţionale. Valoarea amenzilor aplicate a fost de 32 000 de lei.
De asemenea s-a constatat că agenții economici din domeniul servirii și consumului de produse alimentare și băuturi alcoolice și nealcoolice în cadrul unor restaurante, hoteluri, cafenele sau alte localuri publice și în domeniul jocurilor de noroc, a îngrijirii personale, stomatologie și în centre comerciale nu sunt deschise publicului și nu derulează activități comerciale”,, a arătat Florina Meteș, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș.

Tot ieri, 30 martie, în cadrul activităţilor de control a fost constatată o infracţiune de contrabandă, iar cercetările continuă pentru identificarea şi tragerea la răspundere a tuturor persoanelor implicate.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și