Fiul şi soţul femeii au fost găsiţi în viaţă sub dărâmăturile unui hotel din Agia Fotia, în sud-estul Cretei, cea mai mare insulă a Greciei, a declarat pentru AFP o sursă din cadrul pompierilor.

Băieţelul în vârstă de nouă ani, care a suferit răni la picior, a fost spitalizat.

Accidentul a avut loc la scurt timp după miezul nopţii, când mai multe stânci, printre care şi un enorm bloc de piatră, s-au desprins din munte şi au căzut peste un hotel aflat pe versant, au declarat poliţia şi postul public de televiziune ERT.

O parte a clădirii a fost măturată de alunecarea de teren, a precizat poliţia, iar toată noaptea circa 40 de pompieri au căutat printre dărâmături posibile victime.

Potrivit ERT, familia se afla în vacanţă în Creta şi urma să se întoarcă în Cehia duminică.

Postul de televiziune a relatat, de asemenea, că deasupra caselor din mica staţiune se aflau mai multe stânci, existând riscul ca acestea să se prăbuşească, conform Agerpres.

Popular printre turişti, micul golf din Agia Fotia este cunoscut pentru nisipul său fin şi apele sale cristaline. Aşezarea este situată la mai puţin de 15 kilometri de oraşul Ierapetra, pe malul Mării Libiei.

"În fiecare an, mii de vizitatori vin să îşi petreacă vacanţa aici, iar regiunea este printre cele mai populare din ţara noastră", a declarat George Vardakis, preşedintele asociaţiei hotelierilor din Ierapetra.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și