Reporterii PresaSM au aflat că o sătmăreancă, în vârstă de 29 de ani, a decedat în Germania, la Potsdam, în timpul unui festival tradițional. Totul s-a întâmplat în cursul zilei de duminică, în jurul orei 4:30. Din motive încă necunoscute, femeia a căzut de pe carusel, de la o înălțime de circa șase metri și s-a izbit de un gard de protecție.

Un medic aflat la locul incidentului a încercat să o resusciteze pe tânăra sătmăreancă, dar aceasta nu a mai putut fi salvată.

O anchetă pentru ucidere prin neglijență a fost deschisă în acest caz, iar anchetatorii încearcă să afle care au fost cauzele care au dus la decesul sătmărencei. Cum aceasta era angajată a companiei care operează caruselul, se presupune că incidentul tragic a avut loc imediat după ce sătmăreanca a colectat biletele pasagerilor, iar aceasta nu ar fi reușit să coboare de pe platformă înainte ca angrenajul să pornească.

Duminică, zona a fost închisă pentru desfășurarea anchetei, iar luni, festivalul a fost redeschis, mai puțin caruselul de pe care a căzut sătmăreanca.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și