Se pare că băiatul, alături de fratele lui și copiii proprietarului piscinei s-ar fi înțeles să se întâlnească la o scaldă, fără să le spună părinților. Oamenii din Ieud vorbesc că apa fusese schimbată în piscină și că ar fi fost rece.

Copiii ar fi intrat în apă iar la un moment dat trupul acestuia a fost văzut pe fundul piscinei. A fost scos imediat și au fost alertate autoritățile la 112. Un echipaj al Ambulanței Sighetu Marmației, un echipaj EPA SMURD au sosit la fața locului. Concomitent elicopterul SMURD de la Jibou a fost trimis în Ieud.

Medicii de pe elicopter și cei de pe ambulanță s-au luptat 40 de minute să îl resusciteze pe băiat. Din păcate, fără rezultat. Au fost nevoiți să declare decesul.

Cazul a fost preluat de către polițiști. Astfel echipa de la Serviciul Criminalistic au demarat cercetările la fața locului. A fost deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunii de omor din culpă.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Azi, 23 iulie, la ora 15:06, polițiștii Secției 2 Bogdan Vodă, au fost sesizați prin S.N.U.A.U.112 cu privire la faptul că un minor sa înecat în piscina din curtea unui imobil din localitatea Ieud.

Deplasați la fața locului, lângă piscină, a fost identificat corpul unui băiat de 11 ani din Ieud, asupra căruia echipajul SMURD efectua manevre de resuscitare.

Totodată, la fața locului a intervenit și un elicopter SMURD cu medic, care a continuat manevrele de resuscitare, însă fără rezultat, fiind declarat decesul minorului.

În urma examinării exterioare a cadavrului nu au fost identificate urme de violență.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitaluilui Sighetul Marmației în vederea efectuării necropsiei pentru a se stabili cu exactitate cauză decesului.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și