Un incendiu a izbucnit în această dimineaţă într-o locuinţă din Săpânţa. Pompierii care au ajuns la faţa locului au descoperit în locuinţa care a ars cadavrul unei persoane.

Trebuie spus că este al doilea caz de deces din ultimele 48 de ore. În 17 februarie la Sighetu Marmaţiei, într-o garsonieră a fost găsit carbonizat cadavrul unei femei de 60 de ani.

ACTUALIZARE:

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Sighetu Marmației au fost solicitați să intervină astăzi, 18.02., la lichidarea unui incendiu izbucnit în încăperea unei case din localitatea Săpânța.

Militarii s-au deplasat la fața locului cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor al S.M.U.R.D. Pentru lichidarea incendiului au acționat și pompierii voluntari din Săpânța.

Flăcările au distrus circa 35 de metri pătrați din tavanul de lemn al locuinței, mobiler divers, tâmplărie din lemn, aparatură electrocasnică și circa 20 de metri pătrați din acoperișul din lemn al casei. Din nefericire, după lichidarea incendiului, în casă a fost găsit trupul carbonizat al proprietarului în vârstă de 56 de ani. Cel mai probabil, incendiul a pornit de la o țigară uitată aprinsă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet