La ora 17.40, Poliţia Oraşului Săliştea de Sus a fost sesizată că pe raza oraşului s-a produs un accident de circulaţie. Un băimărean de 50 de ani, care conducea un autoturism, a surprins şi accidentat un băiat de 14 ani, care s-a angajat în traversarea străzii în fugă şi fără să se asigure, prin spatele unui microbuz oprit.

Băiatul a fost rănit şi transportat la spital, unde a rămas internat. Şoferul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Un alt accident de circulaţie soldat cu rănirea unui pieton s-a produs tot vineri după-amiaza, pe strada Unirii din Borşa. Un bărbat de 34 de ani, care a traversat strada neregulamentar şi fără să se asigure, a fost surprins şi accidentat de un autoturism condus de un bărbat de 41 de ani.

Pentru a nu deveni victime ale accidentelor de circulaţie poliţiştii vă recomandă să traversaţi doar pe marcajul pietonal, la culoarea verde a semafoarelor electrice, iar acolo unde acestea nu există, angajaţi-vă în traversare doar după o temeinică asigurare!

Nu traversaţi prin faţa sau prin spatele mijloacelor de transport în comun, ci pe locurile rezervate trecerii după plecarea lor din staţie! Nu traversaţi nici strecurându-vă printre autovehiculele parcate în apropierea bordurii sau trotuarului!

Când se apropie maşinile salvării, pompierilor, poliţiei, care au în funcţiune semnalele acustice şi luminoase, nu traversaţi!

Fiţi precauţi când traversaţi noaptea sau în condiţii nefavorabile, ceaţă, ploaie, ninsoare!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și