La data de 21 noiembrie a.c., poliţişti din 32 de judeţe au preluat 132 de autoturisme Dacia Duster. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Maramureş, Dumitriţa Rus, la nivelul judeţului Maramureş au fost distribuite la sfârşitul săptămânii trecute trei autospeciale. Una dintre maşini a ajuns la Serviciul de Investigare a Fraudelor, o maşină a fost distribuită la Poliţia Municipiului Baia Mare iar a treia va funcţiona în cadrul Biroului de Combatere a Delictelor Silvice.

Acestea fac parte din lotul celor 180 de autoturisme repartizate Poliţiei Române, în cadrul procesului de înnoire a parcului auto al Ministerului Afacerilor Interne aprobat de viceprim-ministrul pentru securitate națională, ministrul afacerilor interene, domnul Gabriel Oprea. Celelalte 48 de autoturisme au intrat în dotarea Poliţiei Române la data de 5 noiembrie a.c., în cadrul unei ceremonii ce a avut loc la sediul Ministerului Afacerilor Interne.

Din dispoziţia chestorului general Petre Tobă, șeful Poliţiei Române, autospecialele vor fi repartizate către poliţiştii de rutieră, investigaţii criminale, investigarea fraudelor şi arme, precum şi către poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate. Cele 180 de autospeciale reprezintă cel mai mare lot de autovehicule intrate în dotarea structurilor operative ale Poliţiei Române, în ultimii ani.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet