În cadrul activităților desfășurate ieri pentru siguranța participanților la traficul rutier, polițiștii maramureșeni au depistat trei persoane care conduceau autovehicule fără a respecta prevederile legale privind circulația pe drumurile publice.

Pe strada Bogdan Vodă din municipiul Sighetu Marmaţiei, polițiștii au depistat un bărbat de 39 de ani, domiciliat în localitatea Mara, care se deplasa cu un autoturism ce nu are drept de circulaţie în România. De asemenea, poliţiştii au constatat că şoferul avea o concentraţie mare de alcool pur în aerul expirat. Lui i-au fost prelevate mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Un tânăr de 25 de ani, domiciliat în localitatea Breb, care se deplasa cu autoturismul deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a fost depistat de poliţişti pe D.N.19, la intrare în localitatea Săpânţa. Mai mult, poliţiştii au constatat că tânărul în cauză nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Pe strada 22 Decembrie din oraşul Vişeu de Sus, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani, domiciliat în comuna Repedea. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că nici acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În toate cazurile poliţiştii au întocmit dosare penale şi continuă cercetările sub aspectul comiterii de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice iar la finalizarea lor vor fi dispuse măsuri legale.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet