Astfel, vineri, 25 martie, poliţiştii au depistat pe strada 22 Decembrie din oraş, doi tineri care aveau asupra lor 200 pachete cu ţigări de contrabandă. Deoarece cei doi tineri, în vârstă de 17 şi 27 de ani, ambii domiciliaţi în comuna Petrova, nu au putut prezenta documentele legale de provenienţă, întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării.
Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă.

În acelaşi scop au acţionat şi poliţiştii din cadrul Biroului Poliţie Transporturi Maramureş în trenurile de călători care circulă pe relaţia Valea Vişeului – Sighetu Marmaţiei.
Astfel, poliţiştii au depistat doi minori, din localităţile Crăciuneşti şi Valea Vişeului, care transportau 50 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană.

Ţigările, în valoare de 770 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării iar cei doi minori au fost sancţionaţi contravenţional conform Legii 12/1990, republicată.

Poliţiştii vor continua acţiunile atât în vederea identificării celor cu preocupări infracţionale pe linia introducerii în ţară a ţigărilor de contrabandă cât şi a celor care transportă, depozitează sau comercializează astfel de produse.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet