Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au continuat acţiunile pe raza municipiului Baia Mare în vederea identificării şi tragerii la răspundere a persoanelor care depozitează, comercializează sau deţin ţigări netimbrate în România. În cadrul activităţilor desfăşurate pe bulevardul Bucureşti şi pe strada Grănicerilor din Baia Mare au fost prinse în flagrant două persoane care ofereau spre vânzare ţigări, fără a deţine documente legale de provenienţă.

Tot în acest domeniu de activitate, poliţiştii de ordine publică, care au acţionat pentru descurajarea şi combaterea comerţului ilicit cu ţigări de contrabandă, au prins în flagrant un tânăr de 22 de ani, care încerca să vândă ţigări de provenienţă ucraineană.

Cele 200 pachete cu ţigări de contrabandă găsite asupra persoanelor depistate au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. În fiecare caz a fost întocmit dosar penal iar poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în activitatea infracţională şi tragerea acestora la răspundere penală.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet